Friday, October 12, 2012

Segmen : Siapa blogger bertuah by Nelly dan Nabila Medan ?


SEGMEN/CONTEST/GIVEAWAY :
 
- Contest blog siapa yang kawaii tu?


 


Assalamualaikum.. Mirah join Segmen ni ye! Kali ni segmen ni dianjurkan oleh dua orang blogger comel iaitu Nabila & Nelly ! :)<-- Ikhlas nih! Klik banner yang comell di atas tu, kalo nak join ye. Mirah dah like & follow kedua2nya ! Korang , jom join! Syarat2 nye mudah aje dan hadiah misteri menarik utk blogger :D ! Join tauu!! tapi, kalo nak join, korang kena bagi link kat kedua2 blog tu tau.. 

TAG : 

http://khairunnisa3020.blogspot.com/
http://bunnyolala.blogspot.com/
http://eira-shamiera.blogspot.com/





11 comments:

Nelly The Strange said...

Tq join segmen kami ! Hehehe . Pastikan link diberikan kepada kedua-dua blog di kotak komen . Tq ^__^

Good luck for you !

cci said...

gud luck..

KHAIRUNNISA said...

Tq 4 the tag . Insyallah , Nisa join k .

cik azLyzah⊙.☉ said...

Datang Dari Segmen Yang Same..Salam kenal & done follow awak :DD

http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

@Nelly The Strange
ok same2! Dah bagi link kat kedua2 blog dah ^_^

AmirahSyafiqah ♥ said...

@cci
Tq <3 cci

AmirahSyafiqah ♥ said...

@KHAIRUNNISA
okey! Join tau ^_^

AmirahSyafiqah ♥ said...

@cik azLyzah⊙.☉
tq.tq

Aten said...

follow sinbi..follow back..

http://atienstory0809.blogspot.com/2012/10/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html

Diera Tekikushika said...

salam perkenalan. dtg blogwalking dari segmen nelly dan nabila. jom g blog saya meh. =)

Puteri Afiqah said...

dari segmen yang sama..

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html

:) hepi blogging