Saturday, September 22, 2012

Segmen Saya nak hadiah Misteri dari si Pipi Merah



 

Assalamualaikum... Mira join Segmen ni ^.^ Klik banner kat atas kalau nak join segmen ni!!!  Hadiahnya ialah hadiah misteri.. :) Join tau!!





15 comments:

cci said...

gud luck ek..

لين Si Pipi Merah said...

eheh senangkan..insyaallah para pemenang di pilih oleh enche random.org.actually sbg penghargaan untuk semua sahabat blogger osem lynn ni.nak bagi semua tak mampu tapi lynn akan buat kalau ada rezeki kita share sama-sama. thanks yep sebab join dan support my blog.

Everything's Everythings said...

Datang dari segmen yg sama, wish u best of luck ^^

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

Si Matatajam said...

Singgah dari segmen yg sama..kak M follow sini..

Hanif Idrus said...

Datang Dari segmen
Segmen Saya Nak Hadiah Misteri Dari Si Pipi Merah - klik sini
Salam kenal dan follow..
Kalau tak follow..meaning saya dah lama follow..hehehehehe

AmirahSyafiqah ♥ said...

@cci
thanks :)

AmirahSyafiqah ♥ said...

@لين Si Pipi Merah
terima kasih bw sini :)

AmirahSyafiqah ♥ said...

@Everything's Everythings
terima kasih bw sini :)

AmirahSyafiqah ♥ said...

@Si Matatajam
terima kasih bw sini :)

Kathy Rbain said...

dah follow sini balik dear...

Aesya Zealous said...

dapat adiah bg kite ek.. hakhak

Abby said...

Singgah sini , salam kenalan . :D , dtg dri segmen sama jugak . http://biby-fiessta.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

PeekAChuMey ♥ said...

terjah dari segmen yg sama :)
wish u gudluck ! chaiyok2x !!

iznawzi said...

dari segmen sama..tq singgah..nak mita tolong untuk LIKE kat sini jap..plsss...plsss... https://www.facebook.com/iznawzi/posts/435281483176352?notif_t=like

☀ Izzaty Hedry☀ said...

gud luck dear..;)