Saturday, July 21, 2012

Segmen : Kenangan Ramadhan

Giveaway Terhebat :

- Middle Of The Year GA by Izzah & Amira. #20/7/2012
- Awesome Giveaway By Us #31/7/2012
- Random Giveaway by Ardini #31/7/2012
- Cik Buaya 1st GiveAway : Choose Your Prize #12/8/2012


Assalamualaikum .... Selamat Berpuasa semua ^_^ ! Hari ni Mira join segmen dari Apit ... Klik banner di atas kalau nak join sekali :)

Apa kenangan yang anda tak dapat lupakan bila bulan puasa tiba? Kongsi.

Kenangan yang saya tak dapat lupakan bila bulan puasa tiba ialah semasa Mira berpuasa di kampung sebab kat sana boleh makan beramai2 dan bila waktu malam, Mira dengan saudara mesti main mercun :D Hahaha ... -Dah habis- >.<


Mira nak doodle atas tu boleh tak ? hihihi *buat muka tak malu :P

Nama : Amirah
Warna doodle : Purple --> #E073FC

Tag :
Iza Zaty

8 comments:

Cioccolato World said...

dieya singgah sini dari segmen kenangan ramadhan, follow kamu jom singgah blog dieya kembali

http://www.dieyaworld.com/2012/07/segmen-kenangan-ramadhan.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Salam Ramadhan :)

Miss z singgah sini

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/httpwwwfizgraphiccom201207segmen.html

Nur Ikhma said...

salam ramadhan al-mubarak!

http://nurikhmaindan.blogspot.com/2012/07/segmen-kenangan-ramadhan.html

♥ adeq kewchiq ♥ said...

singgah cnie..^_^*

http://nukilanrasekewchiq.blogspot.com/2012/07/kenangan-ramadhan.html

Hafizzi Aziz said...

Mercun apa men? hihi. nie doodle.

http://1.bp.blogspot.com/-AzVnRX00H1I/UAuou9MeCtI/AAAAAAAAJ_4/Zy1-HsT3DJM/s1600/Amirah.png

Eyqa Hasnan said...

eyqa datang dari segmen yang sama :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/07/segmen-kenangan-ramadhan.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Cioccolato World, MISS Z BERCELOTEH, Nur Ikhma, ♥ adeq kewchiq ♥, Eyqa Hasnan : terima kasih singgah :D

AmirahSyafiqah ♥ said...

@Hafizzi Aziz :Hehe.. macam2 mercun la Mira main >,< btw Terima kasih sebab bagi doodle yang comel tu :D