Friday, June 15, 2012

Speacial GiVeAway By Aiman



Assalamualaikum... Join GiveAway ni! :) Korang pun jom la join GA ni! Kik banner di atas ni kalau nak join! Hadiahnya menarik tau! :D Rugi kalau tak join! hehehe~ Syaratnya pun mudah je.... Mira dah klik link iklan tu ^,^ Jom tengok syarat2 dan senarai hadiahnya ! Harap2 Mira ada rezeki untuk menang xp ! hehehe~ Join tau jangan tak join ;D


5 comments:

Arina Shamsul said...

good luck dik :)

ACtually kalau nak masuk Gsf tu dik kena tunggu ada pengunguman penambahan ahli :) tapi setakat ni belum ada lagi :)

rajin2 la singgah blog akak :) insyaallah ada penambahan ahli nanti :)

Arina Shamsul said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Arina Shamsul said...

semoga bertuah :)

AmirahSyafiqah ♥ said...

@Arina Shamsul : Terima kasih kak :)

Aizan Shazlin said...

Hi, sye dtg dr segmen yg sme..Kalu rajin singgah-2 ye! Thanks!

http://aizanshazlin.blogspot.com/2012/06/speacial-giveaway-by-aiman.html