Tuesday, June 5, 2012

Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan


Assalamualaikum semua... Selamat pagi :D ! Hari ni Mira ada mood untuk join Contest ni ^_^ .... Korang nak join jugak Contest ni? Klik banner yang comel tu ! Korang kena join cepat2 tau ,,, sebab tarikh tutup contest ni 16 June 2012 tepat jam 12 tengah malam ! Jadi, apa tunggu lagi? Klik banner kat atas ni sekarang :'* !

Hadiahnya hebat tau ! Cuba tengok :

PEMENANG PERTAMA
Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PEMENANG KEDUA
Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TOP REFERRER
Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 LUCKY WINNERS
Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan

Tumpang Copy gambar hadiah ye owner :D Jangan marah ;p

Ehh lupa pulak ... Mira nak tag :

1. http://www.syuhadasalleh.my/
2. http://alynnnyzaa.blogspot.com/
3. http://appleshera.blogspot.com/

Gudluck kepada semua peserta yang join Contest ni ! ^_^

- Korang baik tak? Tolong tekan ni
- Hold this Corntoz pack as long as you can to win a Samsung Galaxy Tab!
- Hari Bapa akan datang! Video ni sangat bersesuaian...

Dah klik Iklan yang kat atas ni? Bagitau Mira... Insyallah nanti Mira tekan iklan kat blog korang pulak ^_^v

2 comments:

shera said...

Thanks tag . Insyaallah nanti Shera join . BTW , good luck ^_^

AmirahSyafiqah ♥ said...

@shere : most welcome ^_^