Monday, June 4, 2012

1st Giveaway by Nina & Kiki





Asslamualaikum.... Join GA lagi ^_^ ! Jom join GA ni cepat2 ! Bear yang kat atas ni lambai2 kat korang dah .. sebab bear tu nak ajak korang join GIVEAWAY ni ;D ! Jadi, apa tunggu lagi? Siapa yang belum Join GA ni, Joinn la sekarang :) !!! Klik banner di atas :D
GA bermula dari 20/5/2012 hingga 20/6/2012.

Syaratnya mudah je :) kena like & follow sponsors GA ni !

1. 1 vector dari Azza
Follow - wajib
2. 5x header dari Ainul
Follow - wajib
Letak banner dekat sidebar - tiada paksaan
3. 2x blog review dari Nabila
Follow - wajib.
Like fan page - tiada paksaan.
4. 3x doodles dari Wani
Follow - wajib
5. 2x item dari Miss Qi Closet
Follow - wajib
Like fan page - wajib
6. Getah-getah rambut dan klip rambut dari Ziela
Follow Ziela & Sookjoo - wajib
Add facebook & facebook - Sunat
7. 3x header dari Miraa
Follow - wajib
Like fan page -wajib
8. Rm10 x3 dari Echa
Follow - wajib
Like fan page - tiada paksaan
9. 3x rm5 dari Ezie
Follow - wajib
10. 1x rings &1x earrings dari Gabriella
Like fan page - wajib
11. 1x edit blog tak full (template simple, washed denim), 2x header dari Areyin
Follow - wajib.
Like fan page - wajib
Add facebok - wajib
12. 2x animated header dari mr purple
Follow - wajib
Like fan page - wajib
13. 1x rm30 voucher dari LovebagLovebag
Follow - wajib
Like fan page - wajib
14. 1x rm30 topup (semua rangkaian) dari Lovestory313
Follow - wajib
15. 1x feather earring dari Dress Your Age
16. 1x bangle dari Dress Your Age
Like fan page - wajib
* pemenang harus buat satu blog review tentang pagenya *
17. 5x 5% discount voucher dari De Closette
Like Fan Page - wajib
18. 1x Free Domain One Year dari Amer
Follow - wajib
Like fan page - wajib

19. 1x Tshirt Couple dari NMA Shop
Follow - wajib
Like fan page - wajib
20. 1x bag dari Bags Aholic
Like fan page - wajib
Like fan page - wajib
Letak gambar di sidebar dan linkkan ke page - tak wajib.
Share page ni kat facebook anda ;)
Menarik kan hadiah GA ni? :) Join la !

>> Senarai Peserta
>> Hadiah Top Referral.

Gudluck kepada semua peserta yang join GA ni ^_^

1 comments:

Farra said...

JEMPUT JOIN GA NI :) HADIAH OWESOME MENANTI ! Tarikh tutup 30 JUN 2012 ,SIAPA CEPAT DIA DAPAT :)

>> http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/miss-jijie-1st-giveaway.html