Thursday, May 10, 2012

SEGMENT : SERIOUS FOLLOW BACK

Jom join Contest ni :
- Giveaway Belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ
- Mega Simple Giveaway by Nabila and Sha!
- Lomo Wave ! By Miraa Hussin & Amer C.



Assalamualaikum...
Klik banner kalau nak join!
Harini Mira nak join Segment ni :) harap2 ada rezeki ;p ...


Mira nak join segmen ni sebab untuk menambahkan lagi kawan-kawan blogger yang lain dan Mira nak orang blogwalking ke blog ni sebab nak tinggikan lagi trafik blog ni .. Segmen ni sebenarnya tak membebankan pun ^_^ hihihi ...

Itu je lah ok? Tag? Tak tahu nk tag sape la~ ramai yang dh join ;)

46 comments:

amercorner.blogspot.com said...

thanks you sudi join :D

dah follow sini lama dulu :D


hehe :D

사유리 하나 (SH) said...

Daripada segment yang sama..serious done Follow blog anda :)

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

dah follow sini,,dtg dri segmen yg same

deqjamucuxx said...

hoit2 . salam kenai dar segmen yg same .
done serious follow u dear .

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

@amercorner : sama2 :) thank follow .. Mira pun dah follow blog amer lama dah ^_^

AmirahSyafiqah ♥ said...

@SH , @ainie , @deqjamucuxx : thank you ^_^

farhanamasdo said...

hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

✿ Nani ツღ said...

serious follow back ^^!

icumm said...

balas kunjungan..icumm serius follow sini balik..jom join segmen ni ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/2012/05/segmen-kenangan-hari-lahir.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Thanks semua :) dah balas kunjungan kat blog korang ^_^ hihi

Nabila Medan said...

follow here.follow me back please ? *ayat copypaste je* :>
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html
p/s : dh lama follow

Nur Asmida Bt Karim said...

Salam eyda dtg dri segmen yg sama . Serius Follow Back :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AlyNn NyzAa said...

dr segmen sama...da follow sini :D

AmirahSyafiqah ♥ said...

@Nabila Medan : thanks singgah ^_^ Mira pun dh lama follow blog nabila :D

AmirahSyafiqah ♥ said...

@Nur Asmida : dah singgah blog awak :)

AmirahSyafiqah ♥ said...

@AlyNn NyzAa : terima kasih singgah & follow blog Mira :D

Sh Hily said...

salam singgah dari segmen yg sama..sudah follow cnie..follow me back..salam prknlan=)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

MiSz AzUmI said...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here ..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

MiSz AzUmI said...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here ..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

@MiSz AzUmI : terima kasih singgah sini ^_^

Seyra Zainal said...

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

sera singgah sini dr segmen yg smaaa:)

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah bw sini..dri segmen same..serius dah follow..hikhik..jom2 singgah sini pulak http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html maseh(^_^)

Miss Lovouis said...

Salam kenalan .
Done follow u , from the same segment .. =)

http://lovoiustory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Rafflesia™ said...

as-salam..
datang dari segment yang sama. follow sini ye?

http://lovestory313.blogspot.com
@
http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


syieda,

MISS Z BERCELOTEH said...

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

dah join segmen miss z tak?
kalau belum meh join

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

Wanieys said...

Datang dari segmen sama^^
Wanieys follow sini >.<
Awak serious follow back keyh =.=
Salam perkenalan^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

Farra said...

follow sini ;)

>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

@Seyra Zainal, @Pecinta pink^^, @Miss Lovouis, @Rafflesia™, @Waniey : Dah singgah blog korang semua ^_^ :D

Michelle Hopell said...

singgah sini membalas kunjungan ...

mentari hati said...

done follow awak

http://thoughandfeelings.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

SHAHZEE said...

hai amirah:)

done follow u back..salam perkenalan

AmirahSyafiqah ♥ said...

@SHAHZEE : hai :D terima kasih follow ^_^

AmirahSyafiqah ♥ said...

@Michelle Hopell : terima kasih ^_^

AmirahSyafiqah ♥ said...

@mentari hati : terima kasih ^_^

Amiey said...

done follow here . Serious follow back ! :)

http://supercontestblog.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

ENRECCA :) said...

singgah dan follow blog ini dari segmen yang sama :D :D

http://f-elldowntherabbithole.blogspot.com/2012/05/ameers-segment-serious-follow-back.html :)

Xo- Enrecca :) :)

dinisamsuri said...

singgah dari segmen yg sama
thanks follow dini
done following yours :)

AmirahSyafiqah ♥ said...

@ENRECCA :) = Terima kasih :D

AmirahSyafiqah ♥ said...

@dinisamsuri : terima kasih.

*NurSyahieraDahhari* said...

done follow sini :)

http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

kalau da follow, tenkiu :)
kalau belum, jemput follow back :)

9n0L4 said...

singgah dari segment yang sama. serious follow back. kindly write at my entry segment as attached. seriesly done follow here. 336. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

@ deqla manjew said...

singgah dari segmen yg sama.. serious follow awk...awk serious follow back??

http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

@deqla manjew : thanks follow.

aynora nur said...

dah follow sini,

http://www.aynoranur.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Farra said...

jemput joinn ga ;] http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/miss-jijie-1st-giveaway.html hadiah gempak ;]

amercorner.blogspot.com said...

kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

komen yang dikira adalah
Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
(Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
anda)
ataupun ada ayat follow blog ini.

Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
:D saya sedang mencari peserta sporting ni :D