Friday, February 17, 2012

Pemenang Contest My Awesome Moments

Assalamualaikum....
Setelah beberapa lama Mira tak tulis entry akhirnya sempat pun tulis entry yang penting ni ^3^

Pemenang Contest My Awesome Moments ** Agak2 sape menang ?? ;)













































BAWAH!! :D











.....................

Pemenang Topup RM30 :
http://manluqmancoolboy.blogspot.com/2012/02/contest-my-awesome-moments.html
Pemenang Topup RM10 :

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/02/contest-my-awesome-moments.html
Link
Pemenang Header by Nadratul Syazwana :

http://atiezie82.blogspot.com/2012/02/contest-my-awesome-moments.html

http://izyan-nazihah98.blogspot.com/search?updated-max=2012-02-04T20:04:00-08:00&max-results=2

http://ekazulaikha21.blogspot.com/2012/02/contest-my-awesome-moments-d.html
Pemenang Header By Deyawanny :

http://miera-akmalina.blogspot.com/2012/02/contest-my-awesome-moments.html

http://dashura-adbot.blogspot.com/2012/02/contest-my-awesome-moments.html

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/contest-my-awesome-moment.html
Pemenang Banner Animasi :
http://jejarimenaiplaju.blogspot.com/2012/02/contest-my-awesome-moment.html

http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/02/contest-my-awesome-moment-by-miera-dan.html
Doodle :

http://khairunnisa-myonlinediaryii.blogspot.com/2012/02/contest-my-awesome-moments.html

Edit blog ala~ Blogskin :

http://dyanasajaa.blogspot.com/2012/02/testing.html

Pemenang topup:

1. Message CikAbbit

Nama:
Hadiah:
Dari contest mana:

2. Pemenang header Nadratul Syazwana

-klik link untuk ke facebooknya-
*buat macam yang dinyatakan di atas*

3. Pemenang header,banner,doodle,edit blogskin Deyawanny

-klik link untuk ke facebook-
buat seperti yang dinyatakan
Nama:
Hadiah:
Dari contest mana:

SILA TUNTUT HADIAH SEBELUM 23 Februari 2012



Tahniah kepada pemenang ! :D Sape yang kalah jangan putus asa,, teruskan lagi usaha tau ^_^v



13 comments:

KHAIRUNNISA said...

saya pemang kepada hadoah doodle,tapi bila saya klik link tersebut,dia kuar blog org lain lah wak :)
Boleh jelaskan ?

nur_za said...

yea..dpt banner..
nak buat tak reti..
thanks yer..=)

AmirahSyafiqah ♥ said...

@KHAIRUNNISA : huhu maaf la~ saya dah edit

AmirahSyafiqah ♥ said...

@nur_za : sama2 tahniah ;)

NAL said...

sy pemenang top up RM10 tapi nk msg CikAbbit melalui link tu tak boleh la..just kuar button follow, x der pun button msg

sabry oppa said...

singgah sini bace entry....

blog yg nice sgt n entry yg sgt cool..

oppa follow sini...

jom follow oppa balik...

nice ") nice ") like :) like :)

http://shaberry92.blogspot.com/ ( blog kpop)

http://sabryoppa.blogspot.com/ (personal blog)

nice to meet you...

selamat berblogging...

maju jaye...!!!

Min Adya said...

Kalau yg menang tu post kat wall facebook ke?

Nama:
Hadiah:
Dari contest mana:

mcm tu ke?

AmirahSyafiqah ♥ said...

@NAL : ok! tahniah ye,, tekan link CikAbbit lepastu message kat dia Nama : Hadiah : Dari Contest mana : tau ^_^ kalau tak jadi pegi kat blog http://alonerandacutegurl.blogspot.com/

AmirahSyafiqah ♥ said...

@sabry oppa : dah follow blog oppa :) nice blog!

AmirahSyafiqah ♥ said...

@Min Adya : ye.. kalau nak tulis kat chat pun takpe :)

man luqman cool boy said...

yeay...first prize...:) thnks amirah, aisya dan penganjur

man luqman cool boy said...

yeay...first prize...:) thnks amirah, aisya dan penganjur

Miera Akmalina said...

ehh , akak mng header lahh . hehe . apa2 pun thanks mira & aisya . :)