Thursday, February 9, 2012

Contest My Awesome Moments by Mira dan Aisya

TAMAT


Assalamualaikum....

Saya buat contest ni dengan Aisya .. Join tau!



1.Buat satu entri pasal contest ni.Tajuknya Contest My Awesome Moments .
2.Letak banner ni dan linkkan ke entri ni.
3.Cerita lah pasal pengalaman awesome korang.Lagi kreatif lagi banyak peluang nak menang.
4.Letak gambar lagi bagus.Tak nak letak pun tak apa.
5.Tag beberapa orang rakan.Tak nak tag pun tak apa.Cuma promote je la :) boleh?

Rules
1.Follow blog Aisya dan Mira(wajib)
2.Follow blog sponsor dan like page sponsor*kalau ada* (wajib)

Hadiah :
3 header by Deyawanny (3 pemenang) Page Deyawanny2 banner animasi by Deyawanny (2 pemenang) Page DeyawannyEdit blog ala ala Blogskin by Deyawanny/Page Deyawanny(1 pemenang)
Doodle by Deyawanny/Page Deyawanny(1 pemenang)
3 header by Nadratul Syazwana(3 pemenang)
Topup RM 30 by CikAbbit (1 pemenang)
Topup RM 10 by CikAbbit(2 pemenang)
Contest berjalan dari 4 Februari hingga 13 Februari.Selepas pukul 12,contest akan berakhir.
Pemenang akan diumumkan setelah tarikh tersebut.
Contoh entri contest,klik SINI

7 comments:

KHAIRUNNISA said...

http://khairunnisa-myonlinediaryii.blogspot.com/2012/02/contest-my-awesome-moments.html

Nisa join :)

AmirahSyafiqah ♥ said...

@KHAIRUNNISA : ok thank join awak :)

afina rahmat said...

http://afinarahmat.blogspot.com/2012/02/contest-my-awesome-moments-by-mira-dan.html

jom join segmen saya..?

AmirahSyafiqah ♥ said...

@afina rahmat : thanks join ^_^ Nanti mira join segmen awak pulak

ina_noorlina♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

akk join k? :)

http://myownlilstory.blogspot.com/2012/02/contest-my-awesome-moments.html

ainal malas diet said...

Slm...sy jpin...link ltk kat cni ke?:-)

http://usaftermarried.blogspot.com/2012/02/contest-my-awesome-moments.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

@ainal : blog not found ??