Sunday, January 8, 2012

Freebies : Header

Header ni Mira buat sendiri... Mira bukannyer copycats XD !  Semua header ni udah ditransparent.
Right Click & Save Image As



20 comments:

Miss Nadya said...

nak amik freebies ni yer sayang!!..

p/s :: sama-sama pasal icon tu..nad pun amik dari org lain..:)

AmirahSyafiqah ♥ said...

OK...
HIHIHI

Miss Nadya said...

dear,facebookis.com mcm fesbuk jugak tapi facebookis boleh edit page..contoh fesbukis nad..:)

http://www.facebookis.com/index.php?do=/nornadiah/

AmirahSyafiqah ♥ said...

Oh... cantik facebookis nad :)

Miss Nadya said...

thanks dear..:)

dah juin?

Miss Nadya said...

kalau dah register nanti rmai je yg add taw..:)

Miss Nadya said...

hehe tak manis sgt pun kalau letak 1 sudu..:)

AmirahSyafiqah ♥ said...

Ohh ye ke... nak beli la :DDDDDDD hehe

teha said...

comel laa

AmirahSyafiqah ♥ said...

@teha : thank you ;)

Ain Dzaya said...

thankz sharingg!!much6666 more taw!

dengan gagahnya ain bersengkang mata buat entry nie =)

http://aindzaya.blogspot.com/2012/01/rindu-perasaan-sakit-yang-indah.html

Ain Dzaya said...

so cute!!!


dengan gagahnya ain bersengkang mata buat entry nie =)

http://aindzaya.blogspot.com/2012/01/rindu-perasaan-sakit-yang-indah.html

Ain Dzaya said...

so cute!!!


dengan gagahnya ain bersengkang mata buat entry nie =)

http://aindzaya.blogspot.com/2012/01/rindu-perasaan-sakit-yang-indah.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

@Ain Dzaya : mmm nanti mira tgk blog awak :)

♡:.SeOrAnG rEmAjA.:♡ said...

Amik satu . Terima kasih :) .

AmirahSyafiqah ♥ said...

okeyy

ilani yuliq said...

comellll sgt :)

AmirahSyafiqah ♥ said...

@ilani yuliq trimas :)

ara aien said...

saya ambil yer thank :)

AmirahSyafiqah ♥ said...

@ara aienthanks :D